Om Simply

THE SHOP FOR ME, MYSELF AND I. BECAUSE I AM WORTH IT.

Simply Fashion ble startet i 2018 på Tasta, og åpnet sine første dører på Tastasenteret i august 2018. Butikken har blitt godt kjent i sitt nærområde, og moteglade kunder kommer fra fjern og nær for å besøke butikken. 

Etterhvert ble også www.simplyfashion.no åpnet, og det var endelig mulig for folk over hele landet og handle fra vår lille butikk. 

I juli 2021 åpnet vi dørene til butikken vår i Sandnes, på Amfi Vågen, og i august 2023 åpnet Simply Madla, på Amfi Madla - og vi er i dag å finne på disse tre, fine lokasjonene og selvfølgelig på nett!

Hos Simply finner du et stort utvalg av norske og skandinaviske merkevarer, med fokus på kvalitet og stil. Utvalget vårt er satt sammen av både kjente og mindre kjente merker, i forskjellige priskategorier, slik at det skal være noe for alle aldre og stiler. Hos oss finner du byTiMo, Pia Tjelta, Arnie Says, Gossia, Neo Noir, Envelope1976, Riccovero, Ida Sjõstedt, MISSMAYA, Steve Madden, Six Ames, Custommade, Designers Remix og Ella&Il - bare for å nevne noen!

Vi styler og tar våre egne bilder i håp om at det skal inspirere deg som kunde, både til å bygge opp garderoben din med nye favoritter, men også hvordan du kan style nye plagg sammen med plagg du gjerne allerede har i skapet. Vi håper at du gjennom vår butikk kan bygge opp en garderobe som er fylt med klær du er glad i år etter år. 

Kundeservicen står høyt hos oss på Simply, både i butikkene våre og på nett, og vi jobber for å gi deg den beste opplevelsen av vår butikk! Vi setter stor pris på all tilbakemelding fra dere, både på mail, i butikk eller i sosiale medier.

Hjertelig velkommen innom oss på Simply!