Retur, bytte og reklamasjon

Målet vårt er at du skal bli fornøyd med produktene du kjøper hos oss. Vi tilbyr en 14 dagers returrett fra den dagen du mottar varen. Hvis du ønsker å returnere noe vennligst følg returinstruksene våre. Produktene skal returneres godt innpakket og i original emballasjen i ubrukt og salgbar stand.

 

For å utføre en retur gjør du følgende:

Denne filen må skrives ut og klistres på pakken du skal sende til oss. Denne leveres på nærmeste post-i-butikk eller postkontor, men kan også legges i en rød, offentlig postkasse om du får plass. Merk at returen leveres til Posten/Bring, IKKE Post Nord/MyPack.

NB! Vi gjør oppmerksom på at angreretten ikke gjelder varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Øredobber, strømpebukser, undertøy/badetøy, solbriller o.l kan dermed ikke returneres/byttes.

Ved retur av sko, er skoesken ikke godkjent som fraktemballasje. Den skal ikke teipes eller limes på.

 

HVIS DU SKAL BYTTE VARE:

  1. Bestill ny ønsket vare i butikken.
  2. Returner den gamle varen. Husk skriv nytt ordrenr på returskjema når du fyller ut returskjema!
  3. Vi tilbakebetaler for produktene/endrer faktura på den første bestillingen, og du vil motta riktig produkt mye raskere.
  4. Obs! Om du har betalt med Klarna - husk å betal faktura for produktene du beholder.

Om ønsker å returnere alle produktene i din bestilling så kan du bruke vår returløsning for billigere frakt. Du vil da trekkes kun 89,- i portokostnad ved retur. Dersom du sender retur uten å benytte deg av vår returløsning, vil vi ikke refundere eget utlegg.

Hvis du oppdager at et produkt du har mottatt hos oss har en defekt skal du ta kontakt med kundeservice så raskt som mulig med en formell klage, for å få en erstatnings levering eller, hvis det ikke er mulig, refundert pengene. Det samme gjelder hvis du oppdager at et produkt har blitt ødelagt gjennom transport eller hvis du oppdager andre avvik i leveringen, f.eks. at antall produkter er feil eller produkt modellen avviker fra bestillingen din. Hvis du ønsker å levere en klage må dette skje innen 7 dager etter levering. Retur skal sendes til kundeservice eller andre adresser spesifisert av oss. 

Så snart vi har mottatt det returnerte produktet, og har bekreftet at spesifikasjonene over er i orden, refunderer vi betalingen din. Vennligst legg ved returskjema med ordrenummer og lever produktet tilbake i sin originale innpakning. Når du trekker tilbake bestillingen din må du betale kostnaden for å returnere produktet til varehuset vårt. Hvis noe returneres ligger risikoen (i tilfelle tap eller skade i løpet av frakten) hos kunden. Vi anbefaler derfor at du alltid benytter frakt med sporing.

Vi ber om at du fyller ut hele returskjemaet. Vi setter stor pris på om du oppgir grunn for retur selvom dette ikke er pålagt. Da hjelper du oss å gjøre en bedre jobb i framtiden. 

 

Spørsmål? Vennligst ta kontakt med kundeservice på kundeservice.simply@gmail.com

 

Reklamasjon

Hvis det er en feil med varen har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/ eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil.

Ved reklamasjon sender du mail med ordrenummer/ kvittering samt bilde av reklamasjonen til kundeservice.simply@gmail.com slik at vi får sett på saken. Vi dekker selvfølgelig returkostnadene ved reklamasjoner.